bisBIS Hungary

Bejelentőportál


Üdvözöljük a BIS HUNGARY bejelentővédelmi rendszerében!


Cégünk megbízott ügyvédi partnerén keresztül fogadja az Ön bejelentését a Bejelentővédelmi törvény rendelkezéseinek megfelelően.

Milyen bejelentéseket tehetek?

Az alábbi linken elhelyezett tájékoztatónk részletesen bemutatja a legfontosabb tudnivalókat a bejelentésének megtételével kapcsolatban.  

Ha Ön bejelentést szeretne tenni, nincs más dolga, mint alábbi bejelentés gombbal megnyíló következő oldalon megadni az adatait és a szabadszavas részben leírni a bejelentését. Ezt követően a „bejelentés” gombbal elküldeni a bejelentését.

A bejelentés elküldésével a felületen kap egy regisztrációs számot, amelyet ha megad a főoldal alján a keresés gomb feletti mezőben, akkor hozzáférhet a bejelentésével kapcsolatos dokumentumokhoz és felveheti a kapcsolatot kollégánkkal. A megadott e-mail címére értesítést küldünk a bejelentésének kivizsgálásáról.

Kérjük a kitöltés során jelölje be, hogy adatvédelmi tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linken talál elolvasta és megértette.

Személyes adatait mellőzve – anonim módon - is tehet bejelentést a szabadszavas felület kitöltésével. Ilyenkor a bejelentés elküldésével a felületen kapott regisztrációs szám megadásával tud hozzáférni a bejelentésével kapcsolatos dokumentumokhoz és felveheti a kapcsolatot kollégánkkal. A regisztrációs számot ezen főoldal alján a keresés gomb feletti mezőbe kell beírnia, hogy elérje a bejelentéséhez kapcsolódó dokumentumokat.

Regisztrációs számát ne adja meg senkinek, ezzel egyedül Ön tud hozzáférni a bejelentéséhez.

A bejelentőfelületet a Szuchy Ügyvédi Iroda üzemelteti.